Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa: AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS Raó social: AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS NIF: P1719100H
Adreça: PLAÇA AJUNTAMENT, 1 17430 - SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA
Telèfon:972840808
Email: ajuntament@scf.cat


INSCRIPCIÓ REGISTRAL
Aquí ha d'introduir les dades d'inscripció registral de l'empresa, (tom, foli, secció, fulla).


FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha creat aquesta pàgina web per facilitar informació oficial sobre Lloret de Mar als possibles visitants potencials a la destinació i a tota la ciutadania.
El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.scf.cat/ LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre P1719100H (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE
FARNERS) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS).


CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
L'AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

L'AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.