37a Festa de la Ratafia

Description

 

10:30 h

Pl. Farners

Sortida de la ruta guiada per l’Univers de la Ratafia, a càrrec de La Sobirana Cooperativa. Passeig per conèixer la relació entre aquest licor i els racons més sorprenents de Santa Coloma, amb tast final de les Ratafies 1842. Preu 5 € (ruta i tast ratafies 1842); cal fer inscripció prèvia a www.ratafia.cat, aforament limitat a 25 persones.  

12 h

Ajuntament

Penjada del domàs de la ratafia al balcó de l’Ajuntament, acompanyat de la percussio de la Jove Confraria i amb suca-mulla i brindis amb ratafia per als assistents

15 h

Hotel Pinxo

Primera fase del 37è Concurs de la Ratafia per escollir les millors ratafies d’entre totes les participants (activitat oberta al públic) a l’Hotel Pinxo. Només 10 passaran a la final, que es farà en el transcurs del sopar popular de la ratafia del dia 9 de novembre.

19 h

Auditori

Presentació dels principals actes i novetats de la 37a Festa de la Ratafia. Com a principal novetat, comptarem amb la presentació i tast de la Ratafia Roca Guillera, a càrrec dels membres de l’Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera.

 

Start Date - End Date

03/11/2018

Start Time - End Time

10:30

Share This