6è RAL.LI LEGEND LES CORBES

CONTROL DE PAS - Plaça de l'1 d'Octubre

Description

El Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 6è Ral·li Legend Les Corbes Memorial Eduard Carreras, que es disputarà pels mítics trams de les Guilleries i la Costa Brava els pròxims 18 i 19 de juny.

En aquest sentit, el dissabte 19 de juny hi haurà un control de pas instal·lat a la plaça de l'1 d'Octubre, fet que suposa que els cotxes de competició començaran a arribar a la ciutat a partir de les 10.00 h. Val a dir que el pas del ral·li per Santa Coloma de Farners no tindrà afectacions pel que fa a la circulació de vehicles.

A la prova hi prendran part vehicles mítics de competició i velocitat per les categories RegularitatSupersport i Legend. Pel que fa a la categoria Velocitat, s'espera la participació de cotxes de ral·li de les diferents èpoques fins als espectaculars grups A, N, WRC i 'kitcar' amb homologació fins a l'any 2003. La 6a edició del Ral·li Legend Les Corbes també comptarà amb la presència dels colomencs Joan Prats i Jaume Gurt, pilot i copilot respectivament.

Per muntar el recorregut, els promotors han tingut el suport del consistori, així com dels Ajuntaments de Sant HilariLlagostera, ArbúciesOsor Sant Sadurní d'Osormort. L'esdeveniment esportiu tindrà com a centre neuràlgic el municipi de Sant Hilari Sacalm, on s'establirà la base del ral·li. En podeu veure un petit tastet fent clic aquí:

https://www.youtube.com/watch?v=vrQOj8nEnV0

Amb la realització d'aquest esdeveniment, es pretén reviure l'ambient dels ral·lis dels anys 708090 i 2000 que transcorrien pels trams de les Guilleries, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, aleshores puntuable pel mundial de ral·lis i per on van passar pilots de primera línia d'aquella època.

D'altra banda, si algú vol venir a fer de voluntari per dur a terme tasques de suport a l'organització, cal enviar un correu electrònic a l'adreça jprat@scf.cat

Llegiu més informació sobre la prova mitjançant el següent enllaç:

https://www.peuabaix.com/index.php/2021/04/20/vi-ral-li-legend-les-corbes/

 

 

http://scf.cat/ca/noticies/la-pla%C3%A7a-de-l1-doctubre-allotjar%C3%A0-un-control-de-pas-del-6%C3%A8-ral%C2%B7li-legend-les-corbes

Start Date - End Date

19/06/2021

Start Time - End Time

10:00

Start Date - End Date

19/06/2021

Start Time - End Time

14:00

Event Location

Santa Coloma de Farners

Website

www.scf.cat

Share This