AGENDA

Friday, September 22 2017

Servei bus Festa Major
4:00 am to 6:00 am

Servei de Bus fins a la urbanització de Santa Coloma Residencial. Sortida a les 4 h i a les 6 h de la matinada des de la plaça de la Sardana.

Trobareu els tiquets a la barraca del Club Esquí la Selva

Trilogia Blanca
10:00 am

Enric Pladevall és un dels artistes visuals vius de major prestigi i reconeixement del país.
Al catàleg de l’exposició, Rosa Maria Malet, directora de la Fundació Joan Miró, diu que
l’obra de Pladevall arriba com la música als racons més sensibles dels ésser humans perquè
transmet valors universals. L’artista presenta a l’exposició una conjunt de tres escultures
d’enigmàtiques formes orgàniques, que donen títol a l’exposició, i una selecció de petites
peces de bronze i de fusta, i cal·ligrafies en tinta sobre paper, representatives de la seva

SAMFAINA DE COLORS
11:00 am
Els tres porquets es caguen de por
11:00 am

Samfaina de Colors presenta una adaptació lliure del conte clàssic Els tres porquets, història que prenen com a pretext, fent ús de la música per parlar de les pors infantils més comunes. La història comença allà on acaba el conte clàssic, quan els porquets es pensen que finalment han aconseguit desfer-se del llop. Però el llop no vol pas renunciar a fer un bon àpat i ben aviat torna a estar a l’aguait. Per vèncer el llop els porquets no en tindran prou amb el seu enginy.

Campionat de botifarra
3:00 pm
Cantada d'havaneres
6:00 pm
Heavy per Xics
6:00 pm

Versions heavy de cançons populars com en «Joan Petit», de cantautors com Raimon i de clàssics del gènere del metal com Iron Maiden. Malles de colors, cabells llargs i ganyotes que agradaran tant als petits com als afeccionats al rock més dur.

23è Sopar popular
9:00 pm

SOPAR POPULAR 23 EDICIÓ. Menú: Fideuada, pollastre, botifarra, patates xips, pa, vi, aigua, postres, cafès i gotes. Preu: 14€ Compra dels tiquets a la Casa de la Paraula.

Tot seguit ball amb D'ALTRA BANDA

Desakato
11:00 pm

Desakato és una banda de rock, punk i fusió nascuda a les valls asturianes. Combinen els sons frenètics i contundents amb les seves arrels més genuïnes. Va néixer l’any 2003 i des de llavors no han parat. Amb cinc discos a l’esquena han tocat per tota la península. El seu directe és potent, desafiador i reivindicatiu.

Lágrimas de Sangre
11:00 pm

LDS és una banda de rap combatiu integrada per cinc músics del Masnou i de Barcelona. Fundada l’any 2006, tenen cinc discos publicats. El grup té per lema: «Jaiak Bai, borroka ere bai», en eusquera, que més o menys es tradueix com «Festa sí, lluita també». Ofereixen un directe contundent que els ha convertit en un dels grups més sol·licitats de festes i festivals de Catalunya i Euskal Herria, on tenen més seguidors.

Animal DJ
11:00 pm

A Animal DJ sempre els toca de tancar la festa. D’esperit lliure i salvatge, moguts pel pur instint, el Dj Cuní i el Dj Pingüí, i altres animals de la seva selva, punxen melodies del soul, el reggae, el rock n roll, l’ska i la rumba catalana. Les bèsties del grup diuen que mengen fruita, però no n’estem gaire segurs. Sigui com sigui, garanteixen un show desenfrenat on hi pot passar de tot.