AGENDA

diumenge, gener 14 2018

El traç de l'escultor
12:00 am

Les escultures de l’artista colomenc Josep Martí-Sabé (1915-2006) es reconeixen pel seu característic estil, resultat d’una llarga recerca i evolució personal, que redueix les formes del cos humà a l’essència de la seva geometria, conservant-ne només les proporcions i referències anatòmiques generals. D’aquest despullament en resulta una despersonalització del model real, que mai és reconeixible.

Donació 06. Beulas
12:00 am

El pintor colomenc Josep Beulas (Santa Coloma de Farners, 1921 – Osca, 2017) és l’artista de més prestigi i reconeixement de la ciutat. Establert a Osca després de fer estades a Roma i Madrid, ja com a artista consolidat, va promoure la creació de la fundació que porta el seu nom -Fundación Beulas- i del museu d’art contemporani de la ciutat, el Centro de Arte y Naturaleza (CDAN), que ràpidament ha esdevingut un centre de referència en la seva especialitat. L’artista va fer successives donacions de la seva obra al museu.

Tradicional sortida a la creu de les Roques del Rei
7:30 am

Cal portar esmorzar

Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

Mes de gener:

Dia 7, David Cases; dia 12, ball per la Marató de TV3, a càrrec de Chus de Santa Coloma; dia 14, Paco Breda; dia 21, Jesús Marcos; dia 28, Jordi Giró.

 

Mes de febrer:

Dia 4, Joan Palau; dia 8, dijous gras, berenar i dia de la truita; dia 11, Anna Macias (Carnestoltes); dia 14, dimecres de cendra i berenar i dia de la sardina; dia 18, Notes d'or; dia 25, Duet sensacions.

 

Mes de març:

Dia 4, Josep de Llagostera; dia 11, Chus de Santa Coloma; 18, Paco Breda; 25, Jesús Marcos.

 

 

Bruixes, pocions i una mica de màgia, cia. VadeContes
6:00 pm

 

 

Bruixes, pocions i una mica de màgia. Cia. VadeContes
6:00 pm

VadeContes és una companyia gironina de contacontes per a públic infantil i familiar, i d’altres espectacles, també per a adults. El conte que porten a l’Auditori, per a nens, explica una història d’escombres voladores, gats negres, pocions pudents i encanteris màgics. A les bruixes dels seus contes no convé de fer-les enfadar gaire si no es vol que converteixin la mainada en gripaus, o coses encara pitjors. I creieu-nos, no hi ha ningú que faci petons per gust a un gripau llefiscós.