AGENDA

dissabte, febrer 3 2018

El traç de l'escultor
12:00 am

Les escultures de l’artista colomenc Josep Martí-Sabé (1915-2006) es reconeixen pel seu característic estil, resultat d’una llarga recerca i evolució personal, que redueix les formes del cos humà a l’essència de la seva geometria, conservant-ne només les proporcions i referències anatòmiques generals. D’aquest despullament en resulta una despersonalització del model real, que mai és reconeixible.

Donació 06. Beulas
12:00 am

El pintor colomenc Josep Beulas (Santa Coloma de Farners, 1921 – Osca, 2017) és l’artista de més prestigi i reconeixement de la ciutat. Establert a Osca després de fer estades a Roma i Madrid, ja com a artista consolidat, va promoure la creació de la fundació que porta el seu nom -Fundación Beulas- i del museu d’art contemporani de la ciutat, el Centro de Arte y Naturaleza (CDAN), que ràpidament ha esdevingut un centre de referència en la seva especialitat. L’artista va fer successives donacions de la seva obra al museu.

Visita al CDAN - Centro de Arte y Naturaleza, a Osca
7:00 am

Com a activitat complementària de l'exposició Donació 06. Beulas, que es podrà veure fins el 28 de febrer de 2018 a la Casa de la Paraula, us proposem fer una visita al CDAN - Centro de Arte y Naturaleza, el museu d'art contemporani d'Osca que és seu de la Fundació Beulas. Malgrat que el centre no exposa regularment obra del pintor, sí que té com a responsabilitat de fomentar-ne el coneixament de l'obra i la seva difussió.

Talents
9:30 am