AGENDA

dissabte, maig 5 2018

L’esperit intangible: llum aigua aire
12:00 am

El badaloní Gerard Sala (Tona, 1942), que ha estat molts anys professor a la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, és pintor -i dibuixant i escultor- i poeta. I ho és alhora, d’una manera indestriable, no pas en l’exercici altern d’una i altra disciplina. Compon poesia paral·lelament a la realització de les obres visuals i, desfent el camí que el mena de l’una a l’altra, expressa en paraules poètiques els continguts essencials de la seva obra artística.

Llars d'infants municipals
9:00 am a 2:00 pm
Llista d’espera, ara és demà
12:00 am

En David Sánchez León -DSLeón- és un escultor de Sant Hilari Sacalm que, encara que jove, acredita ja una prometedora carrera artística. Ha participat en exposicions i fires d’art a Venècia, Berlín, Pittsburgh, Madrid i Barcelona, entre d’altres llocs. La instal·lació d’escultures que exposa a la Casa de la Paraula és un treball de recerca en el qual l’autor reflexiona sobre les incerteses i neguits de la vida col·lectiva en el formiguer de les societats contemporànies.

Vermillon
12:00 am

La colomenca Gemma Negre va estudiar Belles Arts a l’Escola d’Art d’Olot i es va especialitzar en Disseny Gràfic. La seva obra s’encamina cap al dibuix, la pintura i la il·lustració. També dona classes d’art a grans i petits al seu estudi particular del Racó de l’Artista. Amb una tècnica mixta de llapis, carbonet i colors aquarel·lables, ens presenta una sèrie de dibuixos delicats, sensuals i de línies simples on destaca un element de color vermell, en francés «vermillon».

Inauguració: dissabte 7 d’abril, 12 h

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Mercat de les herbes de la ratafia - 65è Concurs i Exposició de Flors
10:00 am

Mercat de les Herbes de la Ratafia

5 i 6 de maig de 2018 · Santa Coloma de Farners

 

Primavera, salut i tradició: dels sentits a la consciència

Ball i berenar amb José Maria
6:00 pm
Intercanvi de corals
6:30 pm

 

Coral de l’Escola de Casino de Llagostera i corals VEUdMEL i PICAVEU de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó

Per tancar els actes de la Fira de la Flor, les corals d’Elemental de l’EMMJC interpretaran la cantata «Història de Catalunya», escrita pel director de l’orquestra i compositor Antoni Ros-Marbà, junt amb els seus companys de Llagostera.