AGENDA

diumenge, maig 6 2018

L’esperit intangible: llum aigua aire
12:00 am

El badaloní Gerard Sala (Tona, 1942), que ha estat molts anys professor a la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, és pintor -i dibuixant i escultor- i poeta. I ho és alhora, d’una manera indestriable, no pas en l’exercici altern d’una i altra disciplina. Compon poesia paral·lelament a la realització de les obres visuals i, desfent el camí que el mena de l’una a l’altra, expressa en paraules poètiques els continguts essencials de la seva obra artística.

Llars d'infants municipals
9:00 am a 2:00 pm
Llista d’espera, ara és demà
12:00 am

En David Sánchez León -DSLeón- és un escultor de Sant Hilari Sacalm que, encara que jove, acredita ja una prometedora carrera artística. Ha participat en exposicions i fires d’art a Venècia, Berlín, Pittsburgh, Madrid i Barcelona, entre d’altres llocs. La instal·lació d’escultures que exposa a la Casa de la Paraula és un treball de recerca en el qual l’autor reflexiona sobre les incerteses i neguits de la vida col·lectiva en el formiguer de les societats contemporànies.

Vermillon
12:00 am

La colomenca Gemma Negre va estudiar Belles Arts a l’Escola d’Art d’Olot i es va especialitzar en Disseny Gràfic. La seva obra s’encamina cap al dibuix, la pintura i la il·lustració. També dona classes d’art a grans i petits al seu estudi particular del Racó de l’Artista. Amb una tècnica mixta de llapis, carbonet i colors aquarel·lables, ens presenta una sèrie de dibuixos delicats, sensuals i de línies simples on destaca un element de color vermell, en francés «vermillon».

Inauguració: dissabte 7 d’abril, 12 h

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Ruta de l'Exili
7:00 am
ORGANITZACIÓ
Sortida organitzada pel CEF 
ACTIVITAT
Music Land
12:00 pm

L’Orquestra Jove de la Selva, formació que integra principalment joves músics de les escoles de música de la comarca, ofereix un concert a l’Auditori abans de marxar a fer una estada a Holanda, a la regió de Sneek, on l’orquestra participa en el 13è Festival Europeu de Joves Músics. Actuaran en aquest concert, que és un assaig general del treball que l’Orquestra presentarà en aquell país, més de 60 joves músics, integrats en diverses formacions d’instrumentistes de corda, vent, de veu i percussió.

Ball a la Llar de Jubilats
6:00 pm
Mercat de les herbes de la ratafia - 65è Concurs i Exposició de Flors
10:00 am

Mercat de les Herbes de la Ratafia

5 i 6 de maig de 2018 · Santa Coloma de Farners

 

Primavera, salut i tradició: dels sentits a la consciència