AGENDA

diumenge, maig 13 2018

Llars d'infants municipals
9:00 am a 2:00 pm
Vermillon
12:00 am

La colomenca Gemma Negre va estudiar Belles Arts a l’Escola d’Art d’Olot i es va especialitzar en Disseny Gràfic. La seva obra s’encamina cap al dibuix, la pintura i la il·lustració. També dona classes d’art a grans i petits al seu estudi particular del Racó de l’Artista. Amb una tècnica mixta de llapis, carbonet i colors aquarel·lables, ens presenta una sèrie de dibuixos delicats, sensuals i de línies simples on destaca un element de color vermell, en francés «vermillon».

Inauguració: dissabte 7 d’abril, 12 h

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Exposició: Dibuixos il·lustratius
12:00 am

La Glòria Morera, artista de la qual es prepara una exposició retrospectiva per a l’any 2019, a la Casa de la Paraula, exposa a l’Arxiu, anticipant part del contingut d’aquella, una selecció de dibuixos a tinta que il·lustren els seus poemaris Las noches de Inanna (1984) i Airola i Racel (1989). Els dibuixos, d’estil figuratiu i tema al·legòric, expressen visualment i completen allò que l’autora diu en les seves composicions poètiques.

Travessa pels Cingles de Bertí
7:00 am

 

Cursa del Pa amb Tomàquet
8:30 am
Sortida familiar amb BTT a L'Esparra
9:00 am

 

Esmorzar, aigua, casc i bicicleta.

Aplec de Farners
11:00 am

11 h, missa a l'ermita de Farners. Tot seguit sardanes amb la cobla Flama de Farners

18 h, a la plaça Firal, sardanes amb la cobla Flama de Farners

Cercle d’amor: Dichterliebe op. 48, de R. Schumann
7:00 pm

Dichterliebe (l’amor del poeta) és un cicle de setze cançons compost per Robert Schumann a partir de textos de Henrich Heine en els quals el poeta explica l’experiència real del seu amor i desamor per la seva cosina Amelie. La funció adapta al català i dramatitza el cicle líric per a posar en relleu el sentiment que batega rere la composició musical de Schumann, conservant amb tota cura la música i estructura originals de l’obra del compositor romàntic alemany. El cicle comença just en el moment en què el jove Heine escriu els poemes que inspiren el músic.

XIII Revolta dels Segadors
7:00 pm

XIII Festa de la Revolta dels Segadors