AGENDA

diumenge, maig 27 2018

Exposició: Dibuixos il·lustratius
12:00 am

La Glòria Morera, artista de la qual es prepara una exposició retrospectiva per a l’any 2019, a la Casa de la Paraula, exposa a l’Arxiu, anticipant part del contingut d’aquella, una selecció de dibuixos a tinta que il·lustren els seus poemaris Las noches de Inanna (1984) i Airola i Racel (1989). Els dibuixos, d’estil figuratiu i tema al·legòric, expressen visualment i completen allò que l’autora diu en les seves composicions poètiques.

Mentawai, de Marina Calahorra
12:00 am

Els Mentawai son una tribu indígena que viu en una illa de l’oest d’Indonèsia. Durant segles aquest poble ha viscut d’acord amb els seus costums i ideologia ancestrals, fins fa aproximadament 20 anys, quan un grup de missioners cristians varen arribar a l’illa suggerint-los convertir-se a la seva religió. Els missioners no varen intentar canviar-ne els costums, a diferència d’un grup islàmic aparegut recentment. La construcció d’una mesquita al bell mig de la selva ha estat el primer pas d’un extens programa per desenvolupar les comunitats locals.

Un tren pot amagar l'altre, d'Àlex Nogué
12:00 am

Àlex Nogué (els Hostalets d’en Bas, 1953) presenta un exposició de fotografies manipulades amb tècniques no digitals i una gran peça d’instal·lació que ocupa bona part de la sala, materials amb els quals proposa al visitant una reflexió sobre la complexa i contradictòria relació de l’home contemporani amb les imatges.

Tastet de marxa nòrdica
9:00 am
LLOC DE TROBADA
Al Parc de Sant Salvador.
HORA DE TROBADA
Gospel Cor el Gallaret
7:00 pm

El Gospel Cor El Gallaret es va crear l’any 2014. Sota la direcció de Tina Crespo, que també dirigeix altres conjunts vocals de les comarques gironines, el Cor ofereix un concert de música espiritual americana i d’altres estils en el qual participen cantants de cors amics de la formació. La música gòspel s’ha popularitzat enormement aquests darrers anys. Si bé originalment era música per pregar i d’acompanyament d’actes religiosos, avui dia, sense perdre completament aquest caràcter, els concerts de gòspel són veritables celebracions de la vida.

Entrada anticipada: 6 €