AGENDA

dimecres, juny 13 2018

Curs intensiu d'anglès
9:00 am
Un tren pot amagar l'altre, d'Àlex Nogué
12:00 am

Àlex Nogué (els Hostalets d’en Bas, 1953) presenta un exposició de fotografies manipulades amb tècniques no digitals i una gran peça d’instal·lació que ocupa bona part de la sala, materials amb els quals proposa al visitant una reflexió sobre la complexa i contradictòria relació de l’home contemporani amb les imatges.

Petits artistes, curs 2017-2018 - Dibuix i pintura
12:00 am

Els alumnes de 4t, de nou i deu anys, del cicle d’educació primària de les escoles La Salle i Sant Salvador d’Horta que han participat, durant tot el curs, en els tallers de creativitat i art de la Casa de la Paraula que tutoritza Mariona Terrats, exposen una selecció del seus treballs abans de marxar de vacances. Els collages i les obres de tècnica mixta sobre paper i cartolina que han treballat als tallers sorprenen pels seus colors i expressivitat. L’exposició és la cloenda del taller.

 

L'esquirol Pinyol i altres animals del bosc, de Sara Genovart
10:00 am

Sara Genovart ens duu l'espectacle "L'Esquirol Pinyol i altres animals del bosc".

L’Esquirol Pinyol és una sessió de contes on les cançons prenen la paraula. Tots junts cantem cançons conegudes mentre escoltem la història de l’esquirol Pinyol i dels seus amics del bosc.

Aquesta activitat està pensada per a infants 0 a 3 anys.

Havaneres
5:30 pm