AGENDA

Friday, September 14 2018

Fotografia estereoscòpica del fons Vilallonga
12:00 am

El passat 2009 la família Vilallonga -en Jesús Carles de Vilallonga i la seva muller, Katherine Slusher- va fer donació al fons de l’Arxiu Comarcal de la Selva d’un extens llegat documental del patrimoni familiar. Aquest conjunt, entre d’altres documents, inclou una col·lecció de fotografies estereoscòpiques sobre placa de vidre que es daten entre principis del segle XX i els anys trenta.

Marta Negre: Pedra, paper, tisores
12:00 am

Marta Negre és doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i professora agregada del Departament d’Arts visuals i disseny d’aquesta Universitat, on realitza tasques docents i de recerca. En aquest àmbit ha publicat diferents estudis teòrics sobre cultura visual i ha fet estades a l’ENSBA de París, a la Universitat de Rennes 2 Haute Bretagne, a la facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa i a Ar.Co, també a Lisboa.

Pintores Colomenques
12:00 am

L’estima per l’art i l’exercici de cercar a comunicar amb l’expressió plàstica les pròpies inquietuds, emocions o neguits no són exclusius dels artistes professionals. Ho demostra el treball de set dones colomenques que es diuen a si mateixes pintores «aficionades» malgrat que l’honestadat d’allò que fan, dels quadres que pinten, i les raons que les animem a fer-ho, no ho són gens d’aficionades o amateurs. La raó perquè pinten, els temes que trien i per a qui ho fan, mereixen tot el nostre respecte i reconeixement.

dream St., de Marcel Font
12:00 am

En Marcel Font és un fotògraf colomenc que ha participat en nombroses exposicions i té obra publicada en revistes i llibres especialitzats en fotografia artística. El treball que exposa a la Casa de la Paraula són instantànies de paisatges urbans anodins, difícils d’identificar, en els quals destaca la presència de vianants que transiten per la ciutat, sense que es pugui endevinar on van o què fan. Són personatges que no interaccionen entre ells ni amb l’entorn: només passen.

Donació de sang
4:00 pm
Contes a escena!, de Joan Boher
6:00 pm

Joan Boher ens duu l'espectacle "Contes a escena!".

Ja n'hi ha prou d'escoltar contes i que no en siguis tu el protagonista! 
Sessió participativa on el públic haurà de representar  alguns dels contes clàssics més populars! 
P.D.: Prohibida l'entrada a nens avorrits.

El safareig dels morts, de Marta Banús
6:30 pm

Els membres del Club de Lectors i Llegidors comenten "El safareig dels morts", de Marta Banús.

Xerrada de Jordi Pina
8:00 pm

Ha defensat la casa reial espanyola, Fèlix Millet, el cas Turisme i Jordi Pujol Ferrussola. Però ara Jordi Pina porta un cas diferent. Els seus clients són independentistes a qui l’estat demana vint anys i trenta anys de presó. Són Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull. Pina és, doncs, un dels advocats del procés. Ho és des del 9-N, quan va portar Irene Rigau. I ara, en pocs mesos, ha defensat dos candidats a la presidència catalana, Rull i Sànchez.