AGENDA

Thursday, November 22 2018

La Cadira
12:00 am

Esther Polo, artista seleccionada en el programa Art en Ruta que promou el Consell Comarcal de la Selva, pren un element gairebé banal del nostre entorn quotidià, una simple cadira, amb la qual crea una instal·lació artística que suggereix en el visitant imatges i vivències inèdites. L’artista de Sant Hilari, que és membre del col·lectiu osonenc Ex Abrupto, utilitza les cadires de manera recurrent en la seva obra artística. Les ha fotografiades, n’ha fet dibuixos i gravats. Instal·la la cadira a la Casa de la Paraula, que n’acollirà la instal·lació expectant.

Conferència sobre el càncer a càrrec de Mònica Fradera
7:00 pm

La Biblioteca Joan Vinyoli s'adhereix a la campanya de la Marató de Tv3 que aquest any tracta sobre el càncer.

Una de les activitats que s'ofereixen és la conferència sobre el càncer d'aquest vespre, que anirà a càrrec de Mònica Fradera i Vilalta, directors de l'EAP de Santa Coloma de Farners.

El fred íntim del silenci, de Montserrat Abelló
7:30 pm

Els membres del Club de Lectors i Llegidors comenten "El fred íntim del silenci" de Montserrat Abelló.

Montserrat Abelló ha contribuït a la poesia catalana contemporània amb una obra que mereix totes les consideracions pels aspectes que proposa de diàleg amb el món en què ha viscut.

Aquest és un mèrit ben remarcable, com també la síntesi que conté la seua trajectòria poètica personal i la col·lectiva. Per això, en la seua obra trobem un reflex punyent de les diferents sensibilitats que han marcat el nostre temps....