AGENDA

Friday, December 28 2018

2n Mercat de Nadal
12:00 am

Els artistes colomencs i de tota la comarca de la Selva són convidats a participar en una exposició col·lectiva d’art que té per finalitat exposar els seus treballs i animar la venda i el regal d’obres d’art per Nadal. És el segon any que es fa l’exposició. Els artistes trien les obres que volen exposar i hi posen preu. No és pas la sala però que fa les vendes, són els artistes directament.

El Rostre de l'Ànima
12:00 am

En Jordi Parera fa escultures de fusta d’aspecte aspre i primitiu que recorden les màscares i els caps esculpits dels ídols ancestrals de les societats tradicionals africanes, del sud-est asiàtic o de l’Oceania. Els atributs que permeten identificar les seves escultures com a caps humans hi són reduïts a l’expressió més essencial, a la pura indicació de la seva humanitat. I no sempre semblen humanes. L’escultor treballa preferentment la fusta, que poleix i entinta per a destacar-ne la materialitat orgànica.

Xerrada i lliurament dels premis La Falç 2018
7:30 pm

El consell de redacció de la revista Ressò tria cada any una entitat local, un veí de la ciutat i un personatge públic de relleu nacional a qui concedeix els prestigiosos premis La Falç, en reconeixement de llurs mèrits i serveis a la ciutat, a la cultura i la llengua catalanes. Ésser premiat per la revista Ressò és un enorme honor per a veïns i entitats de la ciutat i un reconeixement de la ciutat a la tasca dels premiats que, malgrat que no siguin colomencs, mereixen en opinió del jurat l’agraïment col·lectiu de la ciutat.