AGENDA

Saturday, December 29 2018

2n Mercat de Nadal
12:00 am

Els artistes colomencs i de tota la comarca de la Selva són convidats a participar en una exposició col·lectiva d’art que té per finalitat exposar els seus treballs i animar la venda i el regal d’obres d’art per Nadal. És el segon any que es fa l’exposició. Els artistes trien les obres que volen exposar i hi posen preu. No és pas la sala però que fa les vendes, són els artistes directament.

El Rostre de l'Ànima
12:00 am

En Jordi Parera fa escultures de fusta d’aspecte aspre i primitiu que recorden les màscares i els caps esculpits dels ídols ancestrals de les societats tradicionals africanes, del sud-est asiàtic o de l’Oceania. Els atributs que permeten identificar les seves escultures com a caps humans hi són reduïts a l’expressió més essencial, a la pura indicació de la seva humanitat. I no sempre semblen humanes. L’escultor treballa preferentment la fusta, que poleix i entinta per a destacar-ne la materialitat orgànica.

3x3 Solidari del Club de Bàsquet Farners
9:00 am
Viu el Nadal a Santa Coloma
6:00 pm
Pastorets
7:00 pm

En Lloquet i en Rovelló, àngels i dimonis i tota mena de vilatans i altres personatges secundaris tornen a l’Auditori per a contar-nos la història dels Pastorets de Nadal, que adapta el text clàssic de Josep Maria Folch i Torres. La companyia local de teatre amateur SaliJ3 i altres amics i col·laboradors que els ajuden (amb l’escenografia, el vestuari, la música i el maquillatge), tornen a muntar la producció colomenca dels Pastorets que varen estrenar l’any 2017, el repartiment de la qual i les principals escenes de la història renoven per a millorar-ne la posada en escena.