AGENDA

Sunday, January 27 2019

COMPLICITATS I SINCRONIES
12:00 am

Instal·lació artística

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

GR 2 - 1a Etapa / La Jonquera - Boadella d'Empordà
7:00 am

 

Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

Balls del mes de gener:

 

Dia 6, Anna Macias; dia 13, Josep de Llagostera; dia 16, berenar i ball amb Chus, dia 20, Francesc Mas; dia 27, Ricard Sensciones.

La cantant calba
6:15 pm

Companyia IncreiXendo

El cèlebre autor de Teatre de l’Absurd Eugène Ionesco va tenir la pensada d’escriure l’obra mentre estudiava anglès amb l’ajut d’un manual d'aquell l’idioma, amb una idea molt clara: desmuntar els mecanismes i els hàbits comuns del llenguatge per a riure-se’n. Història còmica ambientada en una casa en la qual els personatges, tot i que parlen molt, no s’escolen gens, fet que provoca tot de situacions ridícules i divertides. Un text de teatre clàssic adaptat per la companyia de Sant Gregori.

Idiota
6:15 pm

Grup de Teatre de Sant Hilari

Idiota, de l’autor de teatre català Jordi Canovas, reflexiona en clau de comèdia sobre la capacitat de resistència dels individus. En Carles, el protagonista de l’obra, és un home endeutat que mira d’obtenir ingressos fàcils apuntant-se a un estudi acadèmic sobre la psicologia i la conducta humanes. En aquest estudi, la Dra. Edel li proposarà resoldre successius problemes de lògica. Els errors d’en Carles resulten en càstigs a persones que s’estima.