AGENDA

diumenge, gener 27 2019

GR 2 - 1a Etapa / La Jonquera - Boadella d'Empordà
7:00 am

 

Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

Balls del mes de gener:

 

Dia 6, Anna Macias; dia 13, Josep de Llagostera; dia 16, berenar i ball amb Chus, dia 20, Francesc Mas; dia 27, Ricard Sensciones.

La cantant calva
6:15 pm

Companyia IncreiXendo

El cèlebre autor de Teatre de l’Absurd Eugène Ionesco va tenir la pensada d’escriure l’obra mentre estudiava anglès amb l’ajut d’un manual d'aquell l’idioma, amb una idea molt clara: desmuntar els mecanismes i els hàbits comuns del llenguatge per a riure-se’n. Història còmica ambientada en una casa en la qual els personatges, tot i que parlen molt, no s’escolen gens, fet que provoca tot de situacions ridícules i divertides. Un text de teatre clàssic adaptat per la companyia de Sant Gregori.

Idiota
6:15 pm

Grup de Teatre de Sant Hilari

Idiota, de l’autor de teatre català Jordi Canovas, reflexiona en clau de comèdia sobre la capacitat de resistència dels individus. En Carles, el protagonista de l’obra, és un home endeutat que mira d’obtenir ingressos fàcils apuntant-se a un estudi acadèmic sobre la psicologia i la conducta humanes. En aquest estudi, la Dra. Edel li proposarà resoldre successius problemes de lògica. Els errors d’en Carles resulten en càstigs a persones que s’estima.