AGENDA

Sunday, February 10 2019

COMPLICITATS I SINCRONIES
12:00 am

Instal·lació artística

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Metàfora selvàtica
12:00 am

El boscos, i de manera general, la natura, són el tema preferit de l’artista colomenca Mayra D’Amore. Filla d’una ciutat d’arrelada tradició forestal, va viure uns anys a Solsona, població que comparteix amb Santa Coloma aquesta mateixa cultura. Els boscos de la Mayra però no són els nostres. Són boscos onírics, de colors irreals, exòtics, amarats d’aigua, tant atapeïts que no hi podem passejar. Són estranys i aliens a la nostra experiència. Només la vida natural, exuberant, hi té cabuda i els humans i qualsevol petja nostra en som enterament sostrets.

Baumes de Milany
7:00 am

 

Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

Balls del mes de febrer:

 

Diumenge 3, Xus Marcos; 10, Paco de Breda; 17, Chus Santa Coloma; 24, David Casas; 27, ball i berenar amb Chus.

Cordeu-vos els cinturons
6:15 pm

Companyia Esquetx Teatre

En Nicolau és un arquitecte d’èxit que està promès, alhora, amb tres guapíssimes hostesses de vol: la Nissa, la Nicorette i la Norbeta. És clar que elles no ho saben. El seductor barrut gestiona el complex tràfic aeri romàntic del qual és protagonista amb l’ajut de la seva assistenta i còmplice, la senyora Madrona. L’arribada d’un amic i un sobtat canvi de programes de vols provocarà tot d'embolics i escenes de comicitat delirant.