AGENDA

Sunday, February 17 2019

COMPLICITATS I SINCRONIES
12:00 am

Instal·lació artística

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Metàfora selvàtica
12:00 am

El boscos, i de manera general, la natura, són el tema preferit de l’artista colomenca Mayra D’Amore. Filla d’una ciutat d’arrelada tradició forestal, va viure uns anys a Solsona, població que comparteix amb Santa Coloma aquesta mateixa cultura. Els boscos de la Mayra però no són els nostres. Són boscos onírics, de colors irreals, exòtics, amarats d’aigua, tant atapeïts que no hi podem passejar. Són estranys i aliens a la nostra experiència. Només la vida natural, exuberant, hi té cabuda i els humans i qualsevol petja nostra en som enterament sostrets.

Contes d'instruments del món, de Rah-mon-Romà
2:59 pm

Com va n éixer el món? I la música? I com és que hi ha tants instruments musicals? El músic i rondellaire Rah-mon-Romà ens ho conta en un espectacle musical en el qual toca instruments musicals tradicionals d'arreu del món

Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

Balls del mes de febrer:

 

Diumenge 3, Xus Marcos; 10, Paco de Breda; 17, Chus Santa Coloma; 24, David Casas; 27, ball i berenar amb Chus.

Ens ha caigut la sogra
6:15 pm

Companyia Tequatre

En Jordi i la Montse són una jove parella d’enamorats que només pensen a viure sols al seu niuet d’amor acabat d’estrenar. Un dia, de cop i volta, es troben però que han d’acollir la mare d’ella. Juntament amb la sogra tot d’altres personatges -unes veïnes, una secretària espavilada, un xicot a la carta i el sogre- participen en aquest divertida comèdia en tres actes de desenllaç inesperat, de producció i muntatge del grup de teatre de Figueres.