AGENDA

Friday, February 22 2019

COMPLICITATS I SINCRONIES
12:00 am

Instal·lació artística

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Metàfora selvàtica
12:00 am

El boscos, i de manera general, la natura, són el tema preferit de l’artista colomenca Mayra D’Amore. Filla d’una ciutat d’arrelada tradició forestal, va viure uns anys a Solsona, població que comparteix amb Santa Coloma aquesta mateixa cultura. Els boscos de la Mayra però no són els nostres. Són boscos onírics, de colors irreals, exòtics, amarats d’aigua, tant atapeïts que no hi podem passejar. Són estranys i aliens a la nostra experiència. Només la vida natural, exuberant, hi té cabuda i els humans i qualsevol petja nostra en som enterament sostrets.

Tardes joves
4:30 pm
Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria, d'Eva Gonzàlez
6:00 pm

Eva Gonzàlez ens duu l'espectacle Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria.

COOPstruïm sobiranies. Alternatives per a la transformació social
7:00 pm

Taula rodona en la qual es debatrà sobre les eines de transformació social i l’apoderament per impulsar canvis socials per construïr diferents sobiranies.

Amb la participació de: 
La Directa: Mitjà de comunicació alternatiu i cooperatiu, 
La Sobirana: cooperativa local que promou la sobirania etílica, 
Bio Regió Nord de la Cooperativa Integral Catalana promouen la transformació social a través de l’autogestió, l’autoorganització i el treball en xarxa.