AGENDA

Sunday, March 3 2019

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Metàfora selvàtica
12:00 am

El boscos, i de manera general, la natura, són el tema preferit de l’artista colomenca Mayra D’Amore. Filla d’una ciutat d’arrelada tradició forestal, va viure uns anys a Solsona, població que comparteix amb Santa Coloma aquesta mateixa cultura. Els boscos de la Mayra però no són els nostres. Són boscos onírics, de colors irreals, exòtics, amarats d’aigua, tant atapeïts que no hi podem passejar. Són estranys i aliens a la nostra experiència. Només la vida natural, exuberant, hi té cabuda i els humans i qualsevol petja nostra en som enterament sostrets.

1a Fase Copa Catalana Nivell IV de RÍTMIC
10:00 am

Aquest diumenge tindrà lloc la 1a Fase de Copa Catalana de Rítmica de nivell IV.

La competició tindrà lloc al pvaelló Els Saioners de 10.00h a 19.15h.

Ball de disfresses
5:30 pm

Amb Josep Llagostera

U, dos, tres...!
6:15 pm

Cia. TeiaTròlics

La companyia banyolina TeiaTròlics presenta la comèdia de l’autor americà Ferenc Molnár, de la qual l’any 1961 Billy Wilder va rodar una pel·lícula amb el mateix títol. L’obra, ambientada a l’època de la Guerra Freda, explica la història i els trasbalsos del Sr. McNamara, alt executiu de la Coca-Cola a Berlín, que mentre mira d’aconseguir un ascens i trasllat a la seu de la companyia a Londres haurà de fer-se càrrec, per uns dies, de la filla adolescent del seu cap. TeiaTròlics celebra amb aquest muntatge el seu desè aniversari.