AGENDA

Saturday, March 9 2019

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Metàfora selvàtica
12:00 am

El boscos, i de manera general, la natura, són el tema preferit de l’artista colomenca Mayra D’Amore. Filla d’una ciutat d’arrelada tradició forestal, va viure uns anys a Solsona, població que comparteix amb Santa Coloma aquesta mateixa cultura. Els boscos de la Mayra però no són els nostres. Són boscos onírics, de colors irreals, exòtics, amarats d’aigua, tant atapeïts que no hi podem passejar. Són estranys i aliens a la nostra experiència. Només la vida natural, exuberant, hi té cabuda i els humans i qualsevol petja nostra en som enterament sostrets.

Mostra i Exposició de Treballs de Recerca de la Selva I
12:00 am

Els alumnes de segon curs de batxillerat, per a aconseguir el títol, han de fer un treball de recerca el tema del qual trien lliurement i que desenvolupen sota la direcció i tutoria d’un professor del seu institut. El Centre de recursos pedagògics de la demarcació Selva I, que inclou els centres de secundària de la Selva interior, organitza cada any una exposició a la Casa de la Paraula per a presentar una selecció d’aquests treballs.

Revolta de bruixes, de la cia. La Clau de Santa Coloma de Farners
9:00 pm

El torn de treball de dia ha acabat i de nit només treballen al local un vigilant de seguretat i sis dones de la neteja. La Sofia lidera una revolta de les treballadores que reclamen al vigilant un augment de sou. Només fa costat a l'home la seva cosina, la Rita. Una descoberta casual, vergonyant, suposarà la condemna del vigilant. Text de J.M. Maria Benet i Jornet, estrenat a Barcelona l'any 1981, que proposa un inquietant reflexió sobre la credulitat de les masses, el poder dels xarlatans i les dificultats per articular una oposició al poder.

Sopar de la dona i ball amb Mapi's Friends Band
9:00 pm