AGENDA

Monday, March 18 2019

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Mostra i Exposició de Treballs de Recerca de la Selva I
12:00 am

Els alumnes de segon curs de batxillerat, per a aconseguir el títol, han de fer un treball de recerca el tema del qual trien lliurement i que desenvolupen sota la direcció i tutoria d’un professor del seu institut. El Centre de recursos pedagògics de la demarcació Selva I, que inclou els centres de secundària de la Selva interior, organitza cada any una exposició a la Casa de la Paraula per a presentar una selecció d’aquests treballs.

Train kids, de Dirk Reinhard
5:30 pm

Els membres del Club de Lectura Majúscules comenten Train kids, de Dirk Reinhard.

Cafè filosòfic
6:00 pm

De la mà del professor i filòsof Josep Mª Carbó, s’ha creat un espai on fer trobades informals per parlar amb rigor i esperit crític dels temes que ens preocupen. Es pot partir de l'actualitat, dels interessos personals o de grans temes, el resultat és el mateix: una conversa oberta, respectuosa i raonable que ens ajuda a plantejar-nos les dimensions profundes de la realitat.

El palau de la lluna, de Paul Auster
6:30 pm

Els membres del Club de Lectura Cursiva comenten El palau de la lluna, de Paul Auster.

Sinopsi de l'obra:

Ple ordinari
8:00 pm

Ordre del dia:

 

1. Aprovació acta sessió anterior

2. Aprovació provisional del Pla Especial urbanístic Circuit de Motocròs Can Mariano juntament amb el document d'avaluació ambiental estratègica simplificada, presentat per la mercantil Moto Club 2000.

3. Aprovació inicial del Document únic de protecció civil municipal (DUCPROCIM) de Santa Coloma de Farners.

4. Adhesió a la Federació de municipis de Catalunya.