AGENDA

Thursday, March 21 2019

Paisatges colomencs
12:00 am

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners és titular d’un extens fons d’art que integra obres comprades a artistes, cessions i donacions, moltes de les quals, d’exposicions que s’havien fet a l’antiga Sala municipal d’art que hi hagué als baixos de la seu consistorial. Aquest fons, que es guarda a la Casa de la Paraula, és un ric patrimoni municipal. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer es programaran successives exposicions de petit format la primera de les quals és dedicada als paisatges de la ciutat.


 

 


 

Mostra i Exposició de Treballs de Recerca de la Selva I
12:00 am

Els alumnes de segon curs de batxillerat, per a aconseguir el títol, han de fer un treball de recerca el tema del qual trien lliurement i que desenvolupen sota la direcció i tutoria d’un professor del seu institut. El Centre de recursos pedagògics de la demarcació Selva I, que inclou els centres de secundària de la Selva interior, organitza cada any una exposició a la Casa de la Paraula per a presentar una selecció d’aquests treballs.

XIV Concurs de grups de música de cambra
7:00 pm
6è Concurs de Punts de llibre
5:30 pm

Per tal de fomentar el gust per la lectura i l’esperit artístic, convoquem el 6è Concurs de Punts de llibre del municipi en el qual podran participar els nens i nenes de primària (de 1r a 6è) de les escoles de Santa Coloma de Farners. 
El tema central serà la figura del poeta Joan Brossa. 
Es valorarà tant l’originalitat del punt com el tractament del tema.

L'acte d'entrega de premis és amenitzat per "La senyoreta".

Ermita, de Jordi Llavina
7:00 pm

Els membres del Club de Lectors i Llegidors comenten Ermita, de Jordi Llavina.