AGENDA

Sunday, May 12 2019

Exposició: Emanar. El viatge etern
12:00 am

En Miquel Samitier (Barcelona, 1978) és escultor de materials i formes nobles (fusta, ferro, marbre) que serven llur memòria i materialitat, que combina per a fer-ne peces equilibrades que tendeixen vers una expressió geomètrica pura i de tensió estàtica. L’artista ha assolit un llenguatge formal propi en el qual la multiplicació d’elements sobre un patró geomètric, la seva continuïtat, proporció mesurada i simetria es combinen per a produir objectes-metàfora en les quals la mirada de l’observador hi reposa asserenada.

La Revolta dels Segadors 1640
12:00 am

 

XIV Festa de la Revolta dels Segadors
12:00 am

El cap de setmana del 10 al 12 de maig de 2019 Santa Coloma de Farners reviurà un dels fets històrics més importants que ha viscut aquesta ciutat: l’esclat de la Revolta dels Segadors.

La primavera del 1640 els ciutadans d’aquesta població de la Selva es rebel·laren contra les tropes de Felip IV i el comte-duc d’Olivares, una rebel·lió que en pocs dies s’estengué arreu de les comarques fins arribar a Barcelona, desencadenat el Corpus de Sang i la Guerra dels Segadors.

Joaquim Jordà
12:00 am

 

Cursa del pa amb tomàquet
6:00 pm to 12:00 pm

La cursa de muntanya del Pa amb Tomàquet es celebrerà el diumenge 12 de Maig del 2019 a Santa Coloma de Farners, la Selva. 
Aquesta serà la 5a. Edició d'una cursa en un entorn de natura i muntanya on els corriols fan que sigui una zona espectacular.

Randellaires
5:00 pm

Els Randellaries són una banda del Ripollès que fan música d’arrel tradicional. El grup és format per onze músics que versionen les harmonies i ritmes de les cançons i balls tradicionals del Pirineu actualitzar-ne la sonoritat. Amb tres discos publicats -Asuara, Terre desús i Entremarrats-, el grup fa una tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical del país, que recula en les seves recerques fins al segle XIV.

Ball a la Llar de Jubilats
6:00 pm

Balls del mes d'abril: el 7 David Casas; el 10 Chus Marcos i berenar; el 14 Chus Marcos; el 21 Joan Palau; el 28 Paco de Breda.

Balls del mes de maig: el 5 Chus Marcos; el 8 Chus i berenar; el 12 Chus de Santa Coloma; el 19 Josep Llagostera; el 26 David Casas.

Balls del mes de juny: 2 Francesc Mas; 5 Chus i berenar; 9 Joan Palau; 16 Anna Macias; 23 Paco Breda; 30 Ricard Sensacions

Excuses!
7:00 pm

Una de les comèdies mes importants del teatre en català!

El Grup de Teatre Independent Sali3, donara 1 euro de cada entrada a ONCOTRAIL (Equips ICO).