AGENDA

Friday, July 5 2019

Joaquim Jordà
12:00 am

 

Exposició: Últim Beulas
12:00 am

Josep Beulas (Santa Coloma de Farners, 1921 – Osca, 2017) és un pintor paisatgista de llarga i pregona evolució artística que en les darreres etapes de la seva producció va tendir vers una progressiva sintetització del tema de les seves obres, que reduïa als elements essencials del paisatge, que esdevenen gairebé abstractes Als seus quadres de paisatges de l’Aragó el cel i la terra s’hi disposen com bandes cromàtiques superposades, partides per la línia de l’horitzó, gairebé únic element que en remet a la realitat.

Exposició: Npararanpare
12:00 am

El projecte del fotògraf Daniel Casanovas, que es titula “Nparanpare”, va guanyar la setzena edició del concurs de Joves Fotògr(es), organitzat per l’INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. El projecte original del fotògraf el conformen un conjunt trenta instantànies en color que retraten escenes de la vida quotidiana d’un poble senegalès, Boulembou. No és un treball de fotoperiodisme o etnografia. En Casanovas fotografia nens a l’escola, homes i dones que treballen o un dia de festa al poble.

Tardes joves
4:00 pm
Enric Sòria
10:00 pm

L'Enric Sòria, nascut a l'Oliva, és un poeta i escriptor valencià que fa de professor universitari i ha treballat molt anys en mitjans de comunicació en llengua catalana, tant a València com a Catalunya. Establert a Barcelona, és autor d'una excel·lent obra poètica que inclou, entre d'altres, els poemaris "El compàs d'espera" (1993) i "L'instant etern" (1998), que va ser premiat, aquest darrer, amb el Premi Carles Riba de poesia. En Sòria és autor d'una poesia austera i entenedora -que no vol dir pas que sigui simple-.