AGENDA

Thursday, July 18 2019

Joaquim Jordà
12:00 am

 

Exposició: Npararanpare
12:00 am

El projecte del fotògraf Daniel Casanovas, que es titula “Nparanpare”, va guanyar la setzena edició del concurs de Joves Fotògr(es), organitzat per l’INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. El projecte original del fotògraf el conformen un conjunt trenta instantànies en color que retraten escenes de la vida quotidiana d’un poble senegalès, Boulembou. No és un treball de fotoperiodisme o etnografia. En Casanovas fotografia nens a l’escola, homes i dones que treballen o un dia de festa al poble.

Zoom de fotografia local
12:00 am

Els alumnes dels tallers i cursos de fotografia de l’Escola d’Adults de la ciutat participen en una exposició de cloenda dels cursos en la qual exposen una selecció dels seus treballs. Són fotografies de paisatges, retrats, interiors i de natura, entre d’altres temes. Els alumnes han perfeccionat als cursos la seva tècnica i se’ls exigeix, a banda d’un tema atractiu, qualitat professional per a les seves fotografies. Són fotografies fetes amb càmera digital.

Ple ordinari
8:00 pm

Ordre del dia:

 

1. Aprovació actes sessions anteriors

2. Determinació de les festes locals per l'any 2020

3. Aprovació definitiva del Document únic de protecció civil municipal (DUCPROCIM) de Santa Coloma de Farners

4. Revocar cessió finca Generalitat i inici tramitació cessió finques Generalitat Gentis

5.  Aprovació del Compte General de l'Ajuntament 2018

6. Donar compte al Ple de l'estat d'execució del pressupost de l'Ajuntament i de l'OA residència Geriàtrica Sant Salvador d'Horta, corresponent al 1r semestre de 2019