AGENDA

Saturday, May 1 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Taller “Fermentats vegetals amb herbes de la ratafia”
11:30 am

Taller “Fermentats vegetals amb herbes de la ratafia” a càrrec de l’entitat Cuchara Associació d’Emancipació Alimentària. Aprendrem les rudiments de l'art de la fermentació, que dignifica les verdures i ens ofereix resultats deliciosos al paladar, i ho farem amb l'afegit d'algunes de les herbes de la ratafia

Preu: 3€; cal fer inscripció prèvia a www.mercatherbes.cat; places limitades.

Presentació del volum que recull la recerca audiovisual interactiva
12:00 pm

Intervindrà Carme Sais i Félix Pérez-Hita entorn de la idea de Joguines filosòfiques en relació amb l'exposició BHDD i Roc Parés, artista.

Taller “Sahumeris i encens amb plantes silvestres”, a càrrec de Samantha Cid
4:00 pm

Aprendrem a elaborar un sahumeri de plantes mediterrànies i farem un viatge d’olors amb resines, escorces i herbes.

 

Concert de Núria Graham
8:00 pm

Concert de Núria Graham en el qual oferirà, acompanyada de la seva banda, cançons del seu tercer disc Marjorie. La cantant i compositora vigatana va debutar amb tan sols 16 anys i als 24 ja ha aconseguit fer-se un lloc a l’escena catalana amb un folk-pop de caràcter propi.