AGENDA

Sunday, May 2 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Taller “El xampanyet de saüc: la beguda del bonarbre que ens refresca l’estiu”, a càrrec de Roger Guasch.
11:00 am

Descobrirem perquè el saüc ha estat durant segles un veritable arbre medicinal; però sobretot aprendrem a elaborar el xampanyet de saüc, una beguda refrescant i senzilla.

Presentació del Node Territorial d’Eixarcolant Gironès-Selva
12:00 pm

la nova eina per participar de forma descentralitzada i activa i crear comunitat entre els seguidors d’aquest col·lectiu tant lligat al Mercat de les Herbes. Tot seguit, presentació dels seus nous projectes: Eixarcolant Llavors i l’Obrador-Forn de Pa de Jorba.

Activitat gratuïta; cal fer inscripció prèvia a www.mercatherbes.cat

Taller familiar de còctels sense alcohol, a càrrec de Damià Mulà
4:00 pm

Descobrirem com fer servir la tècnica del buit per a macerar líquids i fer mescles sorprenents, tècniques d'alta cuina a l'abast de tothom. Hi col·labora també l'Alícia Picazo de Verdesal, empresa especialitzada en el conreu de plantes halòfites per a la restauració.

Concert familiar amb el grup 2princesesbarbudes
6:00 pm

Guanyadors del premi Enderrock al millor disc per públic familiar 2020 per a el seu darrer disc “La bona vida”. Ens transportaran al paleolític per explicar-nos que bé que vivien els primers humans amb cançons plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina.