AGENDA

Thursday, May 13 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Valentí Fargnoli. El paisatge revelat
12:00 am

L'exposició «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» recorda un dels fotògrafs més destacats de la primera meitat del segle XX (Barcelona, 1885 - Girona 1944) i s'ha organitzat justament quan es compleixen 75 anys de la seva mort. 

«Què sabem de les papallones?» amb Fundació Emys
5:30 pm

Taller per descobrir la importància de les papallones a casa nostra i quines espècies hi viuen.

Durada: 90 minuts (20-25 minuts d'explicació a l'interior, 55 minuts d'exterior, 10 minuts de tancament a la mateixa biblioteca)

Cal que vinguin acompanyats d’un adult, en la mesura del possible.

"Les escoles rurals: Cladells, Castanyet i Sant Pere Cercada". Miquel Borrell
7:30 pm

Miquel Borrell i Sabater (Santa Coloma de Farners1953). Historiador i escriptor. Mestre, Llicenciat en Geografia i Història i Doctor cum laude en Història Moderna per la Universitat de Girona. És membre del Centre de Recerca d'Història Rural de la Universitat de Girona, de la Societat Catalana d'Estudis Històrics (Institut d'Estudis Catalans) i de la junta del Centre d'Estudis Selvatans. Especialista en temes de marginació infantil i divulgació del patrimoni gironí.