AGENDA

Saturday, May 15 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Valentí Fargnoli. El paisatge revelat
12:00 am

L'exposició «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» recorda un dels fotògrafs més destacats de la primera meitat del segle XX (Barcelona, 1885 - Girona 1944) i s'ha organitzat justament quan es compleixen 75 anys de la seva mort. 

Poesia retratada
12:00 pm

El dissabte 15 de maig, a partir de les 12.00h, tindrà lloc, a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners, la taula rodona Poesia retratada, que la Càtedra Joan Vinyoli ha organitzat amb la voluntat d'explorar les relacions entre la poesia i la fotografia.

La taula rodona Poesia retratada comptarà amb la participació de:

Versos per vèncer. Antologia de la guerra dels Segadors (1640-1652). Volum I
5:00 pm

Versos per vèncer és la primera antologia poètica en llengua catalana de la guerra dels Segadors (1640-1652). Durant la guerra, el vers fou una arma per als bàndols enfrontats, profrancesos i profelipistes, que van cantar victòries pròpies i derrotes alienes o van reflectir el clima del conflicte armat que es vivia al Principat.

Per finalitzar l'acte, membres i amics de l'associació La Sega 1640 llegiran alguns versos de l'obra.

Aquest acte s'emmarca en la Festa de la Revolta 1640

"La vampira de Barcelona", de Lluís Danés
7:00 pm

SINOPSI