AGENDA

Saturday, May 22 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Valentí Fargnoli. El paisatge revelat
12:00 am

L'exposició «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» recorda un dels fotògrafs més destacats de la primera meitat del segle XX (Barcelona, 1885 - Girona 1944) i s'ha organitzat justament quan es compleixen 75 anys de la seva mort. 

Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament
12:00 am

Hi participen les següents entitats colomenques: Sol Solet, La Clau, Colla Gegantera de Santa Coloma, Confraria de la Ratafia, Confraria Jove, Fundació Astres,, Cristina Noguer. Ho organitza SaliJ3 i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Programació:

    Divendres 21:

  • A les 18.30 h, a la plaça Firal, master class, cardio i zumba. Obert a tothom

El vol i la corda. Sobre la poesia de Joan Vinyoli
12:00 pm

"El vol i la corda. Sobre la poesia de Joan Vinyoli" explica l’obra d’un dels autors cabdals de la lírica catalana del segle XX. L’ha escrit un dels seus estudiosos, el poeta i assagista Josep M. Sala-Valldaura, que ja havia publicat Joan Vinyoli el 1985. En aquest nou treball, Sala-Valldaura aprofundeix tant en la poètica com en els versos vinyolians, tot assenyalant els fonaments de la seva concepció i el pes que hi té la tradició postsimbolista.

"Pous de neu i de glaç", d'Ernest Costa
6:30 pm

El fotògraf, escrip­tor i excur­si­o­nista Ernest Costa i Savoia pre­senta el seu dar­rer llibre. El volum, cen­trat en les infra­es­truc­tu­res per pro­duir i man­te­nir la fred de manera natu­ral per con­ser­var els ali­ments, que encara per­vi­uen ama­ga­des al medi rural, és una nova guia de la col·lecció Qua­derns de la Revista de Girona