Espai d'autors - Espai Pere Bassols

"Les generacions espontànies", de Mar Bosch Oliveras

Description
  1. Els membres del Club de Lectors i Llegidors comentaran l'obra "Les generacions espontànies", de Mar Bosch Oliveras. Amb la presència de l'autora.

L'Eva té la seva primera entrevista després d'una llarga temporada sense oportunitats. Decidida a aconseguir la feina, desplega el seu currículum, farcit d'experiències efímeres i radicalment heterodoxes. Resseguint-les traçarà un mapa de punts de la seva personalitat, marcada per una tossuderia incombustible i una visió curiosa del món que l'envolta, i convertirà el que havia de ser una entrevista formal en una conversa fluïda i desacomplexada.
Amb un estil atrevit i precís, Mar Bosch ens ofereix un text que beu de l'herència de Pere Calders, on la realitat i l'imaginari esdevenen còmplices. Les generacions espontànies és una nouvelle hilarant sobre un ésser que supera àgilment els embats de la vida com una supervivent de primer ordre. Una crònica insòlita i esbojarrada, extensible a una generació desesperada i flexible, que esdevé un decàleg d'estratègies per subsistir mentre perseguim la idea d'una vida convencional.

Club conduït per Assum Guardiola.

Start Date - End Date

07/10/2020

Start Time - End Time

18:30

Event Location

Biblioteca Joan Vinyoli

Cost

Share This