No anem sobrats de bona gent, de Pere Maruny

Espai d'autors - Espai Pere Bassols

Descripció

Pere Maruny visita la Biblioteca Joan Vinyoli per comentar la seva trajectòria i en especial l’obra "No anem sobrats de bona gent", la qual s’han llegit els membres del Club de Lectors i Llegidors de la biblioteca.

Sinopsi de l'obra:

Una jove punk de passat radical, reconvertida en mare de família, s'enfronta a un sistema corrupte quan veu el seu company amenaçat des de les clavegeures de l'estat. Situada en el context de la Catalunya actual, la novel·la ens proposa una immersió als soterranis del poder i al semiclandestí món dels qui s'hi enfronten de manera radical.

L'escriptor i periodista empordanès Pere Maruny i Comas ha debutat en la novel·la amb "No anem sobrats de bona gent" (Brau Edicions): la història de la Mireia Estruch, una dona amb un passat en els ambients radicals de Barcelona, que ara porta una vida més o menys convencional a l'Empordà amb el seu company, Robert Dalmàs, i dos fills, fins que ella veu amenaçada la seva família per “una estratègia ideada i executada des de les clavegueres de l'Estat”. 
(Xavier Castillón, El punt avui 9 de gener de 2017)

Aquesta trobada és conduïda per l’escriptor Miquel Martín, conductor del Club de Lectors i Llegidors.

Data inici - fi

23/02/2018

Hora inici - fi

19:30

Localització

Biblioteca Joan Vinyoli

Preu

Comparteix