Pompeu Fabra. Una llengua completa

Exposició Any Fabra a Santa Coloma de Farners

Description

L’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

L’any 1931 Pompeu Fabra va visitar Santa Coloma de Farners per assistir a la cloenda d’un curs d’estiu de català que s’hi havia impartit. Amb motiu d’aquesta efemèride i de la celebració de l’Any Fabra, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana, el Centre d’Estudis Selvatans i el Servei de Català de la Selva i l’Ajuntament de la ciutat han programat un seguit d’actes perquè la ciutat se sumi a la commemoració de la figura i l’obra del «geni ordenador de la llengua». Tots els actes del programa de commemoració de l’Any Fabra a Santa Coloma són gratuïts.

Organitzen: Direcció General de Política Lingüística, Consorci per a la Normalització Lingüística i Centre d’Estudis Selvatans.

Start Date - End Date

15/10/2018 - 25/10/2018

Start Time - End Time

00:00 - 00:00

Event Location

Biblioteca Joan Vinyoli

Cost

Share This