Toc-toc

La Inestable Ceretana de Teatre

Descripció

Sis personatges amb transtorn obsessiu compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta del Doctor Cooper, eminent neuropsiquiatre, amb l’objectiu de resoldre els seus problemes mentals. Però el doctor no acaba d’arribar. El text del dramaturg Laurent Baffie, estrenat el 2005 i èxit de les cartelleres internacionals, tracta amb molta cura i humor el cas de sis pacients amb TOCS ben diferents. Els personatges s’acosten molt a la paròdia i tot i que, en un principi, el plantejament pot semblar senzill -uns trastorns exagerats i unes paraulotes-, de mica en mica l’obra va explorant altres plantejaments com l’empatia i la tolerància dels personatges, valors sempre complicats de treballar en una comèdia.

La companyia ceretana presenta en aquesta Mostra de teatre amateur una producció que, des del màxim respecte per una malaltia greu que condiciona molt la vida de les persones que la pateixen que té per únic objectiu declarat de fer-ho passar bé al públic.

Fitxa tècnica: direcció: Xavi Piguillem; intèrprets: Mingo Rubio (Fred), Xavi Piguillem (Camilo), Òscar Palomino (Ned), Teresa Pérez de Rozas (Maria), Laura Rodríguez (Lilí), Joan Montiel (Pep), Julio Loscertales (ajudant); regidoria: M. Àngels Piguillem; vídeo: Ramon Ardid; fotografia: Gael Piguillem.

Data inici - fi

11/02/2018

Hora inici - fi

18:15

Localització

Auditori

Preu

Comparteix