Un monstre em ve a veure

Cinema en català

Descripció

Sinopsi

Conor O’Malley (Lewis MacDougall) és un noi de 13 anys que, a causa de l’assetjament escolar que pateix a l’escola, a més de la greu malaltia que pateix la seva mare, ha desenvolupat un món de fantasia al voltant de fades, follets i altres criatures meravelloses, que li permet escapar de la seva rutina i superar les seves pors.
A través de la finestra de la seva habitació, el protagonista pot albirar un arbre que s’ha mantingut en peu des de fa milers d’anys. Uns minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar el dur i inacabable tractament. No, aquest monstre és una mica diferent, i vol el més perillós de tot: la veritat. Podrà aquest increïble arbre que ha cobrat vida en la seva imaginació ajudar-lo a superar els seus problemes?

Crítiques

"Las magníficas y sorprendentes técnicas de animación, la capacidad de Bayona para sugerir terror y efecto balsámico a la vez, la sugerencia de que la fantasía (el cine) modela sentimientos y pensamientos útiles para sobrellevar la realidad. Eso es lo grande de la película de Bayona, de su historia, tan feroz y llena de amarguras."

Oti Rodríguez Marchante - AB

Data inici - fi

20/05/2017

Hora inici - fi

19:00

Localització

Auditori

Preu

Comparteix