Visita de l'escriptor Àlvar Caixal

Espai d'autors - Espai Pere Bassols

Description

Àlvar Caixal visita la biblioteca Joan Vinyoli per comentar la seva trajectòria i en especial l’obra Les llavors del silenci, la qual s’han llegit els membres del Club de Lectors i Llegidors de la biblioteca. 
Aquesta trobada és conduïda per Assum Guardiola, conductora del Club de Lectors i Llegidors.

En l'espai de la trobada i emmarcada en el Cicle de Diàlegs "Avui també es Sant Joan. La literatura. Eina de valors", projecte de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, tindrà lloc la sessió Els límits de la identitat personal, que comptarà amb la presència d'Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en estudis sobre la dona.

Sinopsi de l’obra 
En un petit poble del sud d'Anglaterra, la senyora Tavistock evoca amb nostàlgia un episodi tràgic del passat. Llegeix les cartes del promès de la seva tia Madeleine, en Frank, un jove estudiant de medicina, membre de les Brigades Internacionals, desaparegut al front d'Aragó la primavera del 1938. 
Al mateix temps, a Barcelona, l’Alfred veu alterada la seva vida raonablement feliç a causa del suïcidi del pare, un vell amargat i solitari amb qui no es parlava des de feia anys. La troballa d’uns papers amagats a la casa familiar i un seguit de fenòmens insòlits l’impulsen a investigar les obscures llavors del silenci que durant anys ha ofegat el dia a dia de la seva família. 
A partir de dues històries que transcorren entre els anys anteriors a l’esclat de la Guerra Civil i l’hivern del 2002, Les llavors del silenci es desplaça en un recorregut gairebé detectivesc pel passat i el present de dues famílies marcades per la guerra i reflexiona sobre la identitat, la culpa i el sentit íntim de tot allò que anem deixant enrere.

Start Date - End Date

07/06/2019

Start Time - End Time

18:30

Event Location

Biblioteca Joan Vinyoli

Cost

Share This