Xerrada de Salomó Marquès:  L’escola rural, una escola amb il·lusió

Capvespres a l'Arxiu

Description

Aquest dimecres vinent, 9 de juny de 2021, oferirem una nova sessió dels Capvespres a l’Arxiu amb una xerrada del professor jubilat d’Història de l’Educació (UdG) Salomó Marquès titulada L’escola rural, una escola amb il·lusió.

A les 18.30 h del vespre és previst que Gerard Buxeda, historiador i soci del CES, faci una visita guiada a l’exposició “Escriure, llegir i comptar”. Ensenyar i aprendre en un entorn rural (La Selva interior, 1857-1981) i a les 19.00 h començarem la xerrada.

Aquesta activitat clourà la presència a Santa Coloma de Farners de l’esmentada exposició, que ha estat uns quants mesos instal·lada a la Sala d’Actes de l’Arxiu Comarcal i que encara es podrà veure fins al dia 23 de juny. Properament visitarà Sant Hilari Sacalm i, més endavant, Franciac (Caldes de Malavella) i Vilobí d’Onyar.

A causa de les mesures contra la pandèmia, l’aforament estarà limitat a 25 persones. Qui vulgui assistir-hi pot notificar-ho mitjançant el correu aclaselva.cultura@gencat.cat o bé per telèfon trucant al 972 84 21 46. Caldrà omplir la declaració responsable que us facilitaran al mateix arxiu.

Start Date - End Date

09/06/2021

Start Time - End Time

18:30

Cost

Share This