Xerrada: "Vull ser enginyer"

Description

“Vull ser enginyer”.

Cicle de conferències

Contingut

Aquest cicle de conferències tracta aspectes relacionats amb les tasques que fa un enginyer i que són molt presents a la nostra societat, no només per la seva incidència i necessitat sinó per la seva quotidianitat, que sovint les fa passar desapercebudes. Es proposa un format de quatre conferències, dues a Girona, una a Figueres i l’altra a Santa Coloma de Farners, amb la finalitat d’arribar a més possibles estudiants d’enginyeria de diferents comarques. Aquestes conferències engloben els camps clàssics de l’enginyeria: enginyeria mecànica, enginyeria de producció, enginyeria electrònica i enginyeria de materials, així com aspectes relacionats amb la recerca i la innovació en l’àmbit tecnològic.

A qui va dirigit El cicle està obert a tothom, però és especialment indicat per als alumnes dels últims cursos de secundària que es plantegin realitzar estudis relacionats amb l’enginyeria i vulguin conèixer de primera mà experiències de professionals del sector i possibles sortides professionals. Programa Dijous, 2 de maig de 2019. Girona L’enginyer industrial, ara màster en enginyeria industrial, el més versàtil de tots els tècnics superiors Sr. Joan Juanals. Enginyer Industrial; expresident del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Girona. Actualment retirat, durant molts anys va desenvolupar la seva tasca com a enginyer municipal a l’Ajuntament de Figueres. Dimecres, 8 de maig de 2019. Santa Coloma de Farners Enginyeria aplicada a la venda Sr. Ivan Brun. Enginyer industrial; tècnic comercial responsable de la divisió de filtració a SEFAR. Les seves tasques consisteixen a proporcionar solucions i suport tècnic en diferents sectors productius (químic, mecànic, farmacèutic, alimentari, etc.) que requereixin la filtració industrial per reduir l’impacte mediambiental o la separació de productes.

Dimecres, 22 de maig de 2019. Figueres Maquinària, estructures, recerca i molt més Dra. Natina Isart. Enginyera industrial i doctorada; enginyera de l’empresa MasmiTTec & Plott SL, dedicada al disseny de maquinària a mida i estructures d’edificis complexes.

Dimecres, 29 de maig de 2019. Girona Anant cap al món que ve Dr. Guillem Quintana. Enginyer Industrial i diplomat en Ciències Empresarials, actualment director de desenvolupament de negoci industrial d’Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, i gerent d’Eurecat Girona. Les seves tasques es basen a transformar les idees, necessitats, reptes, problemes i visions de les empreses en projectes d’innovació.

Lloc Les conferències tindran lloc a:

Girona: seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Girona, carrer Narcís Blanch, 39, 17003 Girona.

Santa Coloma de Farners: Biblioteca Joan Vinyoli, passeig Sant Salvador, 1, 17430 Santa Coloma de Farners.

Figueres: La Cate, espai cultural de Figueres, ronda del Rector Arolas, 4, 17600 Figueres.

Horari De les 19:00 a les 20:30 h 

Start Date - End Date

08/05/2019

Start Time - End Time

19:00

Cost

Activitat gratuïta

Share This