Comunicació, Festes i Participació Ciutadana

Carme Dilmé
Partit polític: 
Càrrec: 
Regidora de Comunicació, Festes i Participació Ciutadana. 3a. Tinent d'Alcalde
Teléfon: 
972 840 808
cdilme@scf.cat
www.scf.cat

La regidoria de Comunicació s'ocupa de transmetre i comunicar a la ciutadania totes les activitats que es fan des de les diferents regidories. També de l'elaboració de redactats periodístics i comunicacions destinades als mitjans de comunicació. Es complementa l’activitat comunicativa amb l’ús d'eines d’internet: per tal de facilitar la informació als ciutadans, s'elaboren els continguts de la pàgina web i es gestionen les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter).

La regidoria de Festes és l’encarregada de programar, impulsar i promoure activitats festives  a la ciutat. Planifica les festes més populars i es coordina amb les entitats de la ciutat. 

La regidoria de Participació ciutadana té la funció d’implicar els ciutadans en el funcionament de la vida pública de Santa Coloma de Farners. El Reglament de participació en els plens i el Reglament de consultes no referendaries preveuen en els seus articulats la participació dels ciutadans i ciutadanes en la vida municipal. Les sessions plenàries de Consell de Poble i la sessions dels Consells Sectorials municipals, són també formes de fer efectiva aquesta participació. Des de l'Ajuntament volem decidir amb es ciutadans com invertir una part de les inversions del pressupost municipal. Iniciem, aquest any 2017, un procés de participació on els ciutadans determinaran el destí de 100.000€ del pressupost d'engauny. Iniciem, doncs, per primera vegada a la nostra ciutat els pressupostos participatius.

NOTICIES RELACIONADES

 • 13/12/2018
  A qui vulgui ajudar els Reis a la cavalcada, us convoquem a una reunió el divendres 21 de desembre a les 18 h a la sala de plens de l'ajuntament.
 • 03/12/2018
  El diumenge 2 de desembre vam celebrar una consulta popular no referendària per decidir quin espai volem dedicar a la memòria de l'1 d'octubre de 2017. Aquests són els resultats provisionals, a l'...
 • 02/12/2018
    El dissabte 1 de desembre hem fet l'encesa dels llums de Nadal. Hi ha hagut ball i xocolatada.
 • 28/11/2018
  Les activitats nadalenques a Santa Coloma arrenquen amb l'Encesa de llums de Nadal, el dissabte 1 de desembre a les 6 de la tarda, a la plaça de l'Ajuntament. Com cada any, hi haurà patge reial per...

Equipaments relacionats