Comunicació, Festes i Participació Ciutadana

Carme Dilmé
Partit polític: 
Càrrec: 
Regidora de Comunicació, Festes i Participació Ciutadana. 3a. Tinent d'Alcalde
Teléfon: 
972 840 808
cdilme@scf.cat
www.scf.cat

La regidoria de Comunicació s'ocupa de transmetre i comunicar a la ciutadania totes les activitats que es fan des de les diferents regidories. També de l'elaboració de redactats periodístics i comunicacions destinades als mitjans de comunicació. Es complementa l’activitat comunicativa amb l’ús d'eines d’internet: per tal de facilitar la informació als ciutadans, s'elaboren els continguts de la pàgina web i es gestionen les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter).

La regidoria de Festes és l’encarregada de programar, impulsar i promoure activitats festives  a la ciutat. Planifica les festes més populars i es coordina amb les entitats de la ciutat. 

La regidoria de Participació ciutadana té la funció d’implicar els ciutadans en el funcionament de la vida pública de Santa Coloma de Farners. El Reglament de participació en els plens i el Reglament de consultes no referendaries preveuen en els seus articulats la participació dels ciutadans i ciutadanes en la vida municipal. Les sessions plenàries de Consell de Poble i la sessions dels Consells Sectorials municipals, són també formes de fer efectiva aquesta participació. Des de l'Ajuntament volem decidir amb es ciutadans com invertir una part de les inversions del pressupost municipal. Iniciem, aquest any 2017, un procés de participació on els ciutadans determinaran el destí de 100.000€ del pressupost d'engauny. Iniciem, doncs, per primera vegada a la nostra ciutat els pressupostos participatius.

NOTICIES RELACIONADES

 • 27/03/2018
  A Farners s'han dut a terme treballs de condicionament d'una segona explanada per tal d'oferir l'espai necessari per acollir fins a 200 persones al dinar popular de la Festa del Cor, el proper...
 • 02/03/2018
  La sessió de Consell de Poble celebrada el dijous 1 de març va donar el tret de sortida als Pressupostos Participatius d'aquest any 2018. Mentre ja estan en fase d'execució les sis propostes...
 • 27/02/2018
  El dijous 1 de març a 2/4 de 8 del vespre, a la biblioteca Joan Vinyoli, celebrarem la primera sessió de Consell de Poble del 2018. Veniu i participeu! Us hi esperem!
 • 27/02/2018
  Els 8, 9, 10, 15 i 18 de març hem programat activitats amb motiu del Dia de la Dona: xerrades, taules rodones, un esmorzar, una concentració, una caminada i el Sopar de la Dona.

Equipaments relacionats