Sra. Susagna Riera - Alcaldessa

Sra. Susagna Riera i Anglada
Partit polític: 
Càrrec: 
Alcaldessa
Teléfon: 
972 840 808
sriera@scf.cat
www.scf.cat

Coordinació, Organització Interna i Transparència

 
SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA
 
Benvinguts al web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, creat per tal que  esdevingui una eina de comunicació eficaç i còmoda d’utilitzar per a tots els ciutadans.
 
Des de l'equip de govern que lidero, format per JxCat-Junts, ERC-AM i ISC-IdSelva, creiem que la comunicació i la transparència són claus per vestir una relació àgil, directa i honesta amb els ciutadans. És per això que us emplacem a fer-nos arribar les vostres opinions i dubtes, ja sigui de manera personal o virtual, a través d'aquest portal. Des d'aquest web podeu consultar, iniciar tramitacions, fer seguiment de la gestió municipal i aportar les vostres consideracions.
 
En aquest domini trobareu informació d’entitats i associacions, serveis, festes i fires, així com les activitats lúdiques, culturals, esportives i socials que setmana a setmana s’hi van promocionant i també rutes i excursions senyalitzades per indrets més panoràmics. És una forma ràpida i directe de mostrar el municipi: entorn, cultura, arquitectura, tradicions i producció.
 
Si no sou del nostre municipi, des d’aquesta plataforma us dono la benvinguda a la capital de la comarca de La Selva i, us animo a venir i participar de les diverses propostes i activitats que ofereix la nostra ciutat al llarg de tot l’any. Gaudim del carnestoltes, la festa dels cantaires de Farners, el dimarts de Pasqua, la revolta dels segadors i la fira de les herbes al mes de maig, la festa major per Sant Dalmau al setembre, la festa de la ratafia al novembre, l’oferta cultural de la Casa de la Paraula i de l’auditori municipal durant tot l’any, etc.
 
Santa Coloma és mil·lenària, compta amb el títol de ciutat des de 1906, i té un entorn natural i paratges privilegiats, de gran interès històric i artístic i que conviden a descobrir-los.  Sereu benvinguts si visiteu la ciutat, el Castell i l’ermita de Farners o el Parc de Sant Salvador.
 
Podem destacar colomencs il·lustres en diferents àmbits: Sant Dalmau Moner, Sant Salvador d’Horta, Frederic Clascar, Lluís Rodés, Ricard Aragó (Ivon l’Escop), Bartomeu Xiberta, Josep Maria Millàs i Vallicrosa, Salvador Espriu, Narcís Jubany, Josep Martí Sabé, Josep Beulas, Jesús Carles de Vilallonga. També els  qui no havent-hi nascut, l’entorn han trobat  la inspiració en el seu entorn natural i l'han fet visible en la seva obra,  deixant empremta a la ciutat, com Joan Vinyoli. No vull deixar d’esmentar el bandoler Joan de Serrallonga, que es va refugiar en els boscos de les Guilleries o de fets tan transcendentals com la Guerra dels Segadors, molt lligats a la nostra població.
 
Esteu convidats a navegar i cercar pel web, gaudiu-ne per conèixer millor el nostre municipi. Fins ben aviat!
 
Salutacions cordials,
 
Susagna Riera i Anglada
Alcaldessa de Santa Coloma de Farners

 

NOTICIES RELACIONADES