BENVINGUDA

Costa de trobar una sola paraula o una sola imatge per descriure Santa Coloma de Farners i tota la seva riquesa: alguns en destaquen la bellesa dels seus paratges naturals, amb el parc de Sant Salvador i les seves aigües termals, amb el Rocar i el castell de Farners com a elements emblemàtics. Altres, en canvi, posaran els referents en les tradicions més nostrades: l'alegria de les caramelles de Pasqua, la qualitat gastronòmica de les nostres galetes, o la màgia i saviesa de les mil i unes receptes d'elaboració de ratafia... I no falta qui esmenta amb orgull un dels molts colomencs il·lustres que ens han precedit (astrònoms, escriptors, escultors, músics, historiadors, poetes, teòlegs, cineastes, ...) com a tarja de presentació.
 
Per mi, Santa Coloma és tot el que us he esmentat i molt més. Perquè avui dia Santa Coloma és una ciutat dinàmica, engrescadora i plena de vitalitat. Que batega amb il·lusió gràcies a les moltes entitats que treballen de forma cooperativa per promoure iniciatives en el camp de l'esport i la cultura, del lleure i l'educació, de la participació i la justícia social. Hem enterrat definitivament aquell lament d'anys enrere sobre la inacció a Santa Coloma, i tots plegats hem descobert que no cal esperar que el dia sigui bo, ho serà en la mesura que en tinguem la convicció i treballem de forma positiva per aconseguir-ho.
 
I des de l'Ajuntament, em comprometo a treballar al costat dels nostres ciutadans i les nostres entitats per poder fer realitat aquesta transformació que pretenem: una societat on predominin els valors cívics i de justícia social. Però aquest model de societat no el volem només per casa nostra, també per tot el país. Per això ens posem al servei del poble de Catalunya i les seves institucions per treballar per la República catalana, lliure i sobirana.
 
Des de la humilitat personal però amb l'orgull i l'honor de ser el vostre alcalde, em poso a la vostra completa disposició per contribuir a la consecució d'aquest repte.
 
Cordialment,
 
Joan Martí
Alcalde de Santa Coloma de Farners