ESCOLA D'ADULTS

TALLER DE CUINA: MENÚS A 1, 2 i 3 €

Conèixer varietats d’aliments de temporada i elaborar receptes senzilles i gustoses amb un pressupost reduït i treballant tes tècniques bàsiques de cuina.

Horari: Dimecres de 9.30 a 11 h

Calendari: Del 02/10/19 al 20/11/19

Preu: GRATUÏT

ELABORACIO DE PA SENSE GLUTEN a càrrec de Brenda Ballell

Aprendre a fer pa sense gluten a casa. Conèixer els ingredients necessaris, el procés d'elaboració, fermentació, format i fornejat.

Parlar del gluten, la celiaquia i la sensibilitat al gluten no celíaca. Aclarir dubtes.

Que les persones que decideixen menjar pa sense gluten, bé perquè són celíaques o intolerants al gluten, o simplement decideixen reduir el gluten del seu dia a dia, puguin fer-se el pa a casa, d’una manera fàcil i econòmica.

A banda d’abaratir despeses, utilitzaran ingredients naturals i de qualitat i evitaran comprar pa sense gluten processat, el qual conté un elevat nombre d’additius.

Horari: Dissabte 23/11/19 a partir de les 10 h

Preu: 11 € 

AMNB LES MANS A LA MASSA a càrrec d’IVAN PLAZA

Cuina per a nens per conèixer diferents aliments de temporada., manipular diferents aliments de forma divertida, aprendre a fer un treball en equip, aprendre diferents tipus de coccions i treballar la seguretat alimentària.

Volem oferir una formació especial, ja que els nostres usuaris ho mereixen. Consistirà en un to de veu adient en tot moment, creant classes participatives per a tots els usuaris i així d´aquesta forma, podem crear un ambient agradable, amb harmonia i respecte per a tots els participants.  En un entorn de col·laboració i afecte el curs serà molt més divertit i profitós per a tots.

Manipulació d´aliments:

• Explicarem les diferents formes de manipulació d´una gran quantitat d´aliments perquè els alumnes sentin en tot moment que estan realitzant qualsevol elaboració culinària de la millor manera possible. ( Elaboracions varies de rebosteria dolça ,salada i la seva degustació .)

Seguretat i higiene alimentària:

• Ens endinsarem al món de treballar de forma segura a la cuina, ja sigui la de casa o bé la de la feina, tot realitzant un seguit de normes d´higiene alimentària perquè així , ni nosaltres ni ningú del nostre entorn, pugui intoxicar-se per una mala manipulació o falta de coneixements. ( elaboració d´una massa de pa i de varies elaboracions a partir d´aquesta, acompanyat d´una degustació final de tots els plats.)

Postres senzills i nutritius:

• Els informarem de la gran varietat de postres que existeixen i d´alguns que són més nutritius, per prendre diàriament. (Farem elaboracions dolces varies i la seva degustació)

Horari: dissabte de 9.30 a 11.30 h (sessions de 2 hores)

Calendari:

  • 26/10/19 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)         
  • 16/11/19 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)
  • 14/12/19 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)        
  • 25/01/20 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)
  • 22/02/20 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)    
  • 21/03/20 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)
  • 25/04/20 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)    
  • 23/05/20 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)

Preu: 11 € per sessió

MANIPULACIÓ D'ALLIMENTS a càrrec de Segur Alimentària LuceroO Zamora & Sabaté

Sessió de dues hores on es combina una part teòrica on s’explica tot el referent a les noves pràctiques sobre la manipulació d’aliments amb una prova per valorar-ne els coneixements. Certificació oficial.

Horari: Dimecres 20/11/19 de 9.30 a 12 h.

Preu: 27 €