TOT. Oferta formativa Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners. Curs 18/19

ELS FOGONS NO EM FAN POR a càrrec d’IVAN PLAZA

Curs on podràs conèixer varietats d’aliments de temporada, elaborar receptes senzilles i gustoses, treballar la seguretat alimentària i treballar  tècniques bàsiques de cuina.

Horari: dimarts de 19 a 21 h (curs de 20 hores)

Calendari:

- Del 02/10/18 al 04/12/18 
- Del 15/01/19 al 19/03/19 
- Del 02/04/19 al 28/05/19

Preu: 92 € matrícula inclosa per trimestre

CUINA MODERNA I D'AUTOR a càrrec d’IVAN PLAZA

Conèixer varietats d’aliments de temporada i moderns, Elaborar receptes de cuina moderna/mol·lecular i “trampantojos”. Treballar la seguretat alimentària i  les tècniques d´alta cuina i aprendre a manipular i cuinar productes de nova generació. 

Horari: dijous de 19 a 21.30 h (curs de 5 hores)

Calendari: 26/11/18 i 13/12/18

Preu: 45 € 

AMNB LES MANS A LA MASSA a càrrec d’IVAN PLAZA

Cuina per a nens per conèixer diferents aliments de temporada., manipular diferents aliments de forma divertida, aprendre a fer un treball en equip, aprendre diferents tipus de coccions i treballar la seguretat alimentària.

Horari: dissabte de 9.30 a 11.30 h (sessions de 2 hores)

Calendari:

06/10/18 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)
10/11/18 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)
01/12/18 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)
19/01/19 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)
16/02/19 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)
16/03/19 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)
13/04/19 - Petits cuiners (de 5 a 9 anys)
18/05/19 - Grans cuiners (de 10 a 14 anys)

Preu: 11 € per sessió

MANIPULACIÓ D'ALLIMENTS a càrrec de SEGUR ALIMENTÀRIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ

Sessió de dues hores on es combina una part teòrica on s’explica tot el referent a les noves pràctiques sobre la manipulació d’aliments amb una prova per valorar-ne els coneixements. Certificació oficial.

Horari: dimecres de 10 a 12 h o de 15 a 17 h (a escollir)

Calendari: - 14/11/18 - 20/02/19 - 15/05/19

Preu: 27 €