ESCOLA D'ADULTS

IOGA a càrrec d’Àngel Macias

Tallers de 20 hores on es treballaran diferents aspectes com: Hatha ioga, Qi Gong, respiració, relaxació, estiraments, postures dinàmiques i meditació.

Objectius:

  • Prendre consciència de la nostra globalitat i de la interdependència que hi ha entre el cos, la ment i els sentiments ocults.
  • Percebre el cos com una part integrada de mi i no com a quelcom extern.
  • Posar consciència en el moviment.
  • Millorar els hàbits respiratoris.
  • Millorar la capacitat respiratòria i energètica.
  • Conèixer els diferents tipus de respiració.
  • Vèncer l’ansietat i la inestabilitat de la ment.
  • Flexibilitzar i enfortir el cos mitjançant el treball corporal.
  • Activar el treball muscular, articular i estimular òrgans que difícilment es mouen.
  •  Proporcionar flexibilitat als bloquejos físics.
  • Vitalitzar zones del nostre cos dèbils i poc desenvolupades.
  • Alliberar el cos de les tensions, restablint-lo del desgast i estimular el sistema immunitari.
  • Potenciar l’autoconeixement, el desenvolupament de la  persona i l’equilibri cos-ment.

Horari: Dijous de 9.30 a 11.30 h

Calendari: Del 03/10/19 al 05/12/19

Preu: 92 €

ELS SUPERALIMENTS (MITES I REALITATS) a càrrec de Brenda Ballell

Parlar dels principals superaliments, que tant s'en parla actualment i estan de moda. Veure quines propietats ens aporten i beneficis per la salut i valorar la importància/necessitat de prendre'n. Ser crítics també amb algunes de les informacions que circulen sobre les seves propietats i usos.

Informar sobre els principals superaliments, les seves propietats i recomanacions amb finalitats positives sobre la salut i transmetre també el sentit crític necessari per aprendre a cribar la informació que ens arriba.

Horari: Dimarts 22/10/19 de 19 a 20.30 h

Preu: 11 €

 

PERD PES SENSE FER DIETA a càrrec de Brenda Ballell

Transmetre una manera saludable de perdre pes sense fer dieta, sense limitacions temporals ni quantitatives. Amb aliments reals, hàbits saludables, d'una manera fàcil i senzilla i per tota la vida, i amb la llibertat de fer excepcions. Conèixer que alimentar-se segons aquestes recomanacions no només ajuda a perdre o mantenir el pes, sinò també a desinflar-se i desinflamar-se i a prevenir malalties futures.

Transmetre com és una alimentació saludable que desinflama, ajuda a perdre pes i prevé gran part de les "malalties modernes".

Horari: Dimarts 28/01/19 de 19 a 20.30 h

Preu: 11 €

ELABORACIO DE PA SENSE GLUTEN a càrrec de Brenda Ballell

Aprendre a fer pa sense gluten a casa. Conèixer els ingredients necessaris, el procés d'elaboració, fermentació, format i fornejat.

Parlar del gluten, la celiaquia i la sensibilitat al gluten no celíaca. Aclarir dubtes.

Que les persones que decideixen menjar pa sense gluten, bé perquè són celíaques o intolerants al gluten, o simplement decideixen reduir el gluten del seu dia a dia, puguin fer-se el pa a casa, d’una manera fàcil i econòmica.

A banda d’abaratir despeses, utilitzaran ingredients naturals i de qualitat i evitaran comprar pa sense gluten processat, el qual conté un elevat nombre d’additius.

Horari: Dissabte 23/11/19 a partir de les 10 h

Preu: 11 € 

TALLER DE REMEIS NATURALS

Conèixer i treballar amb diversers plantes remeieres i les seves propietats i utilitats. Aprén a preparar ungüents, oleats, vinagres i pasta de dents de manera casolana.

Horari: Dimecres de 9.30 a 11.30 h

Calendari: Del 29/04/20 al 03/06/20

Preu: GRATUÏT