ESCOLA D'ADULTS

CERÀMICA a càrrec d’Emili Biarnes

L’objectiu principal és que cada alumne aprengui a modelar i a fer acabats de qualsevol mena de peça de ceràmica, treballant paulatinament diferents tècniques per la elaboració d’objectes: planxa, ordit, buidat, modelat, etc.

S’aprendran també tècniques de decoració ceràmica.

Tot el treball és manual sense disposar de cap mena de torn mecànic.

Es treballaran amb peces decoratives com figuratives o d’escultura.

Es treballa de manera molt individual ja que cada alumne pot tenir un punt de partida diferent segons els seus coneixements previs. Tot amb la supervisió i amb la guia del professor.

Horari: Dimecres de 10 a 12 h

Calendari: Del 02/10/19 al 04/12/19

Preu: 92 €

SCRAPBOOK a càrrec de Gemma Negre

El taller d'scrapbook ofereix una formació específica en tècniques manuals. A partir de diferents tècniques i materials, faràs un porta fotos molt original, o un penja claus únic i aprendràs a fer regals molt especials per als teus amics i familiars.

Desenvolupar i potenciar la creativitat i l'habilitat manual, a través de la imaginació.

Conèixer diferents materials i combinar colors.

Mantenir i millorar les habilitats manuals i psicomotrius.

Fomentar la creació de relacions socials entre persones grans amb interessos comuns.

Horari: Dimarts de 9.30 a 11 h

Calendari: Del 01/10/19 al 19/11/19

Preu: 59 €

ECO-COSTURA (MODA SOSTENIBLE) a càrrec de Eva Mautalen

A través de activitats tèxtils volem sensibilitzar a la moda ètica, sostenible i proposar solucions alternatives. Creem objectes durables i reparables per reemplaçar els productes d'un sol ús, reciclem el nostre vestuari i creem a partir de roba vella o de retals de teixits.

(upcycling, retocs, patronatge, costura a mà o a màquina, altres activitats amb una vessant d'ajuda mútua e intercanvi).

Aquest taller dóna la benvinguda a estudiants de tots els nivells. La professora proposarà diversos projectes i s'adaptarà als interessos dels alumnes. Com per exemple: creació d'un tawashi (esponja que es pot rentar), fer vores de pantalons o faldilles, creació d'una funda amb retalls de teixit, posa de botó i trau o cremallera, creació d'una tapadora reutilitzable (reemplaçar el film plàstic), sargir un forat, creació d'una funda d'entrepà, creació d'un "pongo" amb retalls de teixit, reemplaçar una cremallera, transformació d'unns pantalons vells en uns pantalons curts nous, afegir volants sobre una cisa, o al baix d'una faldilla/vestit, fusilar una roba, patronatge: base de faldilla, base de cos, transformació de patró base, cosir roba de revistes com "Burda"...

Els estudiants més avançats gaudir de l'acompanyament i ajuda als seus projectes personals

Horari: Dijous de 18 a 20 h

Calendari: Del 03/10/19 al 05/12/19

Preu: 92 €

MITJA I GANXET a càrrec de Fina Vilert

Horari: Dilluns de 15.15 a 18 h

Calendari: Del 07/10/19 al 08/06/20

Preu: 11 €

PUNTES DE COIXÍ a càrrec de Puntaires de Farners

Horari: Dimecres de 15 a 17.30 h

Calendari: Del 02/10/19 al 09/06/20

Preu: GRATUÏT