ESCOLA D'ADULTS

L'any passat varem commemorar el 40è aniversari de l'Escola d'Adults Municipal, aquesta continuïtat en la formació no hagués estat possible sense la professionalitat, el compromís i la il·lusió amb què treballa el personal docent.
Des de l'Ajuntament, conjuntament amb l'equip de coordinació, es vetlla perquè l'oferta educativa i formativa s'adeqüi a les necessitats de Santa Coloma de Farners, prestant atenció a les demandes i inquietuds de les ciutadanes i els ciutadans, tot impulsant i promovent una acció educativa municipal.

L'Escola d'Adults representa l'eina cultural al servei de les colomenques i dels colomencs, i fins i tot dels pobles veïns, facilitant els instruments per accedir a l'aprenentatge i l'autoconeixement, entenent que el coneixement no té sostre, sinó que és un cursa de llarga distancia. I, en aquest sentit, serveix per a informar dels serveis i projectes existents no només a l'àmbit escolar sinó a tota la ciutadania.

Aquest compromís es veu reflectit en aquest llibret on l'oferta formativa és extensa i exhaustiva, el ventall de cursos que s'ofereixen obren la porta a les motivacions personals de cadascun dels usuaris, del procés d'aprenentatge desitjat. Una mostra de la diversitat de la programació dels cursos i tallers que s'hi ofereixen són, entre altres, el reforç i l'alfabetització, els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística, els cursos de llengües estrangeres, la preparació de la prova d'accés universitari i la promoció personal i professional en cursos de caire més especialitzats i artístics.

Amb el convenciment que per pertànyer a una societat lliure, cal disposar d’una cultura que ens faci lliures, espero que aquest nou llibret que teniu a les mans satisfaci les vostres inquietuds i apetència de coneixement, a la par de fer-vos créixer com a persones.

Us desitjo un bon curs 2019/2020!!!

Susagna Riera i Anglada
Alcaldessa