Dia mundial de la salut

Descripció

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

09:30 h: Plaça Farners

Consulta sanitària mòbil.

S’instal·larà una consulta al mercat on es duran a terme preses de tensió arterial, glicèmies, controls de pes, càlculs d’índex de massa corporal, consells sobre dieta i hàbits saludables,…

L’activitat es durà a terme per  personal del CAP de Santa Coloma de Farners.

 

16:00 h : parc de St. Salvador

Dinamització del parc de Salut

Es durà a terme una dinamització del Parc de Salut tal i com es realitza de manera periòdica. Aquest cop s’animarà a participar-hi a més gent amb la intenció de crear continuïtat.

L’activitat la portarà a terme la monitora que dinamitza el parc habitualment. Aquesta activitat es realitza a través de l’ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva.

 

17:00 h: 

Punt extern de ressucitació

S’ubicarà una carpa amb voluntaris de l'àrea de preventius de la Creu Roja a la placeta entre el carrer Pare Lluís Rodés i el carrer del Centre i des d'allà s’ensenyarà, a través del voluntaris, com fer les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) i la utilització dels aparells de desfibril·lació automàtica (DEA), aprofitant que n’hi ha alguns d’ells en punts estratègics del poble gràcies al programa de Dipsalut: “Girona, territori cardioprotegit”.


Escoles: Dibuix saludable

Els nens de les escoles de Santa Coloma de Farners participaran en el dia Mundial de la Salut fent un dibuix amb temàtica de salut. Aquests dibuixos seran avaluats per un jurat que elegirà els tres guanyadors de cada categoria.

El dibuixos es faran el dia 7 d'abril segons les bases establertes i es recolliran els dies 10-11 d'abril. Els premis s’entregaran el dia de Sant Jordi, aprofitant  l’aplegament de totes les escoles a l'auditori.

Els dibuixos guanyadors seran exposats a la Biblioteca Joan Vinyoli.

 

Categories i temàtica

Cicle inicial (1er i 2on): ”Alimentació saludable”

Cicle mitjà (3er i 4rt): “ Hàbits saludables i hàbits no saludables”

Cicle superior (5è i 6è) ): “Un dia saludable”


ORGANITZADORS

AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE FARNERS

CONSELL COMARCAL DE LA SELVA

CREU ROJA DE SANTA COLOMA DE FARNERS

ABS SANTA COLOMA DE FARNERS

Data inici - fi

07/04/2014 - 07/04/2014

Hora inici - fi

11:30 - 21:00

Preu

Activitats gratuïtes

Comparteix