TOT. Oferta formativa Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners. Curs 17/18

Cada inici de curs sol coincidir amb una voluntat renovada de plantejar-nos, a nivell personal, nous reptes que ens ajudin a millorar en algun aspecte concret de la nostra vida. 
Aquest desig de canvi, de millora, també el sentim any rere any en l’oferta formativa que impulsem des de l’Ajuntament, i que us oferim als diferents espais municipals de Santa Coloma: llars infantils, Escola d’Adults, Escola de Música, Casa de la Paraula i El Centre-Eix de Negocis.
 
Cadascun amb la seves característiques pròpies segons a qui vagi adreçat i quin sigui l’objectiu de formació, però que en el seu conjunt ofereixen una sòlida i variada oferta que abasta des de coneixements bàsics fins a cursos d’especialització. I sense oblidar els aspectes artístics, ja que enguany incorporem, com a novetat, tallers de teatre.
El programa formatiu que han preparat els professionals de la formació ha estat especialment dissenyat per a vosaltres. Acompanyeu-nos-hi, no hi ha experiència més agraïda que aprendre dia rere dia!
 
Ben cordialment,
 
Joan Martí i Bonmatí 
Alcalde