36a Festa de la Ratafia

Descripció

19h – Casa de la Paraula – Inauguració de l’exposició “En Panxo li va dir…”. L’exposició recupera la memòria i documents relacionats amb un dels personatges més populars de la història recent de la ciutat: en Francisco Fontdevila «Panxo». a ratafiaire, amb el qual regentava un cafè casino a la plaça Farners. Tot seguit, conferència a càrrec de Miquel Borrell.

21h – C/Antoni Gaudí – Sortida dels confrares de la ratafia per anar a recollir el penó de la Festa i el llibre sagrat de la ratafia a casa del custodi Lluís Piera (guanyador del premi ratafia local 2016), i acompanyament en processó fins a la vela de la Ratafia de la plaça Farners.

21:30h – Pl. Farners – Litúrgia d’inici de la Festa, amb la penjada del penó i brindis col·lectiu. Seguidament, cercavila de la ratafia acompanyats de trabucaires, grallers i gegants. Amb les novetats dels nous capgrossos d’en Francesc Rosquellas i d’en Francesc Fontdevila “Panxo”. I els espectacles de Contaminando Sonrisas.

22:30h – Pl. Farners – Concert amb Hora del Joglar. Música ska, reggae de combat, swing i estils balcànics i llatins accelerats, en una posada en escena potent i animada.

Data inici - fi

09/11/2017

Hora inici - fi

19:00

Preu

Comparteix